Stellar Lumens (XLM) kopen

De koers van Stellar Lumens is zeer positief. Het bedrijf achter de Lumens (XLM) doet goede zaken en wordt in de rest van de wereld in de gaten gehouden. IBM vertrouwt Stellar Lumens zelfs Oceanië toe op het gebied van haar transacties.

Wanneer jij op zoek bent naar cryptocurrencies om je wallet te vullen, kun je zeker overwegen om Lumens aan te schaffen. Wil jij graag meer tips en trics over cryptocurrencies? Kijk dan eens op cryptotradingacademie.nl. Het kopen en bewaren van Lumens kun je het beste volgens de volgende stappen doen:

Stap 1: Controleer Kraken.com

Kraken.com is de bekendste website op het gebied van de aanschaf en verkoop van cryptomunten. Het beste controleer je dus of deze website werkt. Dan maak je geld over en koop je daar eenvoudig Lumens voor. Helaas zijn er veel klachten over Kraken.com. Het systeem zou vastlopen en betalingen gaan niet vlot genoeg. In dat geval sla je stap 1 verder over en ga je door naar stap 2.

Stap 2: Maak een account aan bij Bittrex

Een account bij Bittrex is eenvoudig aan te maken. Het gaat er vooral om dat je zorgt dat je hier de code van je Bitcoin wallet vandaan haalt. Je gaat namelijk eerst een betaling in Bitcoin doen via een Nederlands bedrijf.

Stap 3: Koop Bitcoin bij Litebit.eu

In het systeem van Litebit.eu kun je eenvoudig Bitcoin bemachtigen. Maak deze direct over (dus zonder ze eerst op Litebit.eu te bewaren, want dat kost alleen maar tijd) naar je wallet bij Bittrex. Afhankelijk van de drukte bij Litebit.eu kan dit even duren.

Stap 4: Verhandel je Bitcoin op Bittrex

Nu je op Bittrex bent kun je eenvoudig je Bitcoin omzetten naar Lumens. Hanteer de BTC/XLM formule op de marktplaats en verkoop je Bitcoin voor een gunstige prijs voor Lumens.

Bewaar je crypto’s veilig

Cryptocurrencies zijn veel geld waard. Helaas is niet iedereen zich bewust van de gevaren van een online wallet. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je cryptovaluta op Bittrex te laten staan. Maar websites als Bittrex en Kraken worden voortdurend aangevallen door hackers en cybercriminelen die het voorzien hebben op de opgeslagen munten.

Je crypto’s kun je het beste veilig bewaren door een hardware wallet te kopen. De Ledger Nano S is daar een mooi en veilig voorbeeld van. Je zet ze dan eenmalig op deze stick en de stick koppel je los van je pc. Er is geen internetverbinding meer en niemand kan nog bij je cryptocurrencies. Alleen personen met de pincode. Jij dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *