Administratiekantoor Den Hartog Hilversum: allround, all-in

Den Hartog is een modern administratiekantoor in Hilversum. Kleinere en grotere bedrijven kunnen hun administratie uitbesteden aan Den Hartog. Voor een vast maandbedrag wordt jouw IB, OB, administratie, jaarcijfers voor je gedaan. Daarnaast krijg je digitale tools, overzichten en prognoses. Verder zijn twee adviesgesprekken per jaar inbegrepen. Den Hartog verleent deze service voor een vast bedrag van 99 euro per maand. Dat is op basis van 300 factureren per jaar. Voor starters en nieuwe klanten is er een instaptarief van 60 euro per maand voor 140 factoren per jaar.

Alles overgenomen

Den Hartog neemt verschillende administratieve lasten en verplichtingen uit handen. Allereerst zijn er de terugkerende BTW aangiften (OB). Die hoef je dan niet meer te doen. Daarnaast natuurlijk de inkomstenbelasting of IB aangiften. Daarbij gaat het natuurlijk om volledigheid, juistheid en de toepassing van correcte regelingen en aftrekposten. In het verlengde daarvan moeten de jaarcijfers worden opgemaakt. Dat wordt ook door Den Hartog overgenomen. En verder doet Den Hartog de administratie of boekhouding voor jouw onderneming.

Maatwerk

Klanten bij Den Hartog zijn ZZP, MKB maar ook VOF en BV. Den Hartog Ondersteuning Hilversum houdt rekening met individuele en specifieke organisatorische behoeften en wensen. Behalve het voeren van de administratie kan er gekozen worden voor coaching en ontzorgen in bredere zin. Verder is het ook mogelijk om de salarisadministratie uit te besteden. Hierdoor is er meer tijd om je te richten op jouw onderneming en jouw activiteiten als bedrijf. De meeste klanten zijn eenmanszaken of kleinere ondernemers. Veel klanten zijn kapper of komen uit de horeca.

Zeven valkuilen

De inschakeling van een administratiekantoor kan voorkomen dat je in een van de 7 valkuilen stapt, genoemd op de site, gebrekkige of onvolledige: (1) facturering (2) inzicht (3) technische tools, (4) aftrekposten, (5) belastingkennis, (6) administratie (7) BTW berekening en aangifte. Voor vragen en een oriënterend gesprek kan je als ondernemer terecht op het spreekuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *