Binck broker review en info

Binck is een Nederlandse broker en was tevens de eerste online beleggingssite in Nederland. Voorheen waren transactiekosten van meer dan 100 euro schering en inslag, na de komst van Binck zijn deze tarieven sterk gedaald. Binck biedt geregeld aantrekkelijke acties aan nieuwe leden, zoals gratis transactietegoed.
Binck is in de afgelopen 15 jaar maar liefst 14 keer verkozen tot beste broker van Nederland. Vandaag de dag maken zo’n 190.000 beleggers gebruik van Binck.
Binck biedt nieuwe klanten helaas geen mogelijkheid te beginnen met een demo account. Wel biedt deze broker een uitgebreid informatiepakket aan over haar diensten. Binck biedt verschillende handelsplatformen aan en is beschikbaar voor de mobiel.

Binck producten

Binck biedt klanten een uitgebreid assortiment aan aandelen, ETF’s, Turbo’s en opties. Alle grote beurzen en aandelen zijn hierbij beschikbaar. Daarnaast biedt Binck twee verschillende typen accounts: Basic en Active. De Active account is vooral interessant voor degenen die actief beleggen in opties of turbo’s. De kosten per contract zijn voor de Active account namelijk lager.

Binck betalen en uitbetalen

Geld storten op je Binck beleggingsrekening kan middels een standaard bankoverschrijving. Ook het uitbetalen van een eventuele winst gaat via een bankoverschrijving. Het gemakkelijkste is het dan om een rekening bij Binck Bank te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *