Gratis Cryptocurrency? Dat kan met deelname aan een IBO

Gratis cryptocurrency klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch blijkt het mogelijk te zijn door deel te nemen aan een zogenaamde IBO, een Initial Bounty Offering. Bij een IBO kan, in tegenstelling tot bij een ICO, een bepaald aantal munten verdiend worden door een bepaalde handeling uit te voeren. Denk hierbij aan het aanmaken van een account, een facebook post of tweet plaatsen en nog veel meer. Waar bij een ICO geld betaald moet worden dat uiteindelijk grotendeels gebruikt wordt voor marketing en promotie, wordt dit in het geval van een IBO overgelaten aan de leden van de community die daar dan voor beloond worden met een x aantal munten.

Waar kan ik deelnemen aan een IBO?

Momenteel kan dit alleen nog bij UCASH. En omdat de koersen van deze munt de afgelopen dagen hard is gestegen, is een gratis inschrijving bij UCASH als snel 20 euro waard. UCASH is bezig met het opzetten van een internationaal netwerk waarbinnen verschillende cryptovaluta en fiat gelden, kunnen worden geconverteerd in enkele seconden. Hoewel het bedrijf redelijk nieuw is, lijkt de vooruitgang toch soepel te verlopen, op een paar kinderziektes na. Zo is het bij UCASH mogelijk de tokens om te wisselen tegen Ethereum, maar de verwerkingstijd hiervoor is nog erg lang. Wanneer UCASH echter is omgezet naar Ethereum, kunnen deze weer vrij simpel verkocht worden.

IBO vs ICO

Het grootste verschil tussen een IBO en een ICO dat bij een IBO cryptovaluta verdiend kan worden door een bepaalde handeling uit te voeren. Bij een ICO is het doel vooral om zoveel mogelijk geld op te halen en staan er geen beloningen tegenover de handelingen die ondernomen worden om lid te worden van de community. Bij een IBO wordt dus echt gratis cryptocurrency weggegeven, maar daar staat wel tegenover dat er een handeling verricht moet worden wat dus tijd kost. Het verschil tussen een IBO en ICO is dus het investeren van tijd vs het investeren van geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *